Haritada Göster
Filtreler
Tesisteki Olanaklar
Tümünü Gör (73)
Daha Az Göster
Nereye Gidiyorsunuz?
Giriş
29.11.2024
Çıkış
30.11.2024
Misafirler
2 misafir

Yeşil Çizme Doğa Evi

5.0 · Harika · 26 yorum
Yeşil Çizme Doğa Evi, Safranbolu Karabük
Doğa ile Bütünleşen Eşsiz Bir Konaklama
En iyi fiyat alınıyor

Badeli Konak Safranbolu

Badeli Konak Safranbolu, Safranbolu Karabük
En iyi fiyat alınıyor
Dibekönü Konak, Safranbolu Karabük
En iyi fiyat alınıyor

Emiroğlu Konak Otel

Emiroğlu Konak Otel, Safranbolu Karabük
En iyi fiyat alınıyor
5.0 · Harika · 2 yorum
Güneş Konak, Safranbolu Karabük
En iyi fiyat alınıyor
Hanedan Konak, Safranbolu Karabük
En iyi fiyat alınıyor

Havuzlu Asmazlar Konağı

5.0 · Harika · 3 yorum
Havuzlu Asmazlar Konağı, Safranbolu Karabük
En iyi fiyat alınıyor

Karaüzümler Konağı

Karaüzümler Konağı, Safranbolu Karabük
En iyi fiyat alınıyor

Saffronia 1900 Konak

Saffronia 1900 Konak, Safranbolu Karabük
En iyi fiyat alınıyor

Süleyman Bey Konağı

Süleyman Bey Konağı, Safranbolu Karabük
En iyi fiyat alınıyor
Yorgancıoglu Konak, Safranbolu Karabük
En iyi fiyat alınıyor

Safranbolu Küçük ve Butik Otelleri

Safranbolu. Karabük’e bağlı kültür turizminin ülkemizdeki merkezlerinden biri olan Safranbolu, aynı zamanda köklü bir tarihi mirasa da sahip. Safranbolu’nun antik devirdeki adı “Paplogonya”. Foto: Gülbahar Torun

 

Hititler, Persler, Romalılar, Selçuklular ve Osmanlılar gibi birçok köklü medeniyete ev sahipliği yapmış bir belde Safranbolu.
Safranbolu otelleri tarihe tanıklık edebileceğiniz, kültürel dokusu ve rahatlığı ile de sizi evinizde hissettirecek kadar güzel tesislerdir. İşletmeciler aynı zamanda yörenin halkı. Ve birçoğu oteli ailesinden miras olarak devralmış. Bu sebeple de sizi adeta evinizdeymiş gibi rahat ettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Otellerin çoğu beldenin merkezinde yer alıyor. Safranbolu butik otelleri eskiden kalan Osmanlı konaklarının restore edilmesi ile oluşmuş. Yaklaşık 10-15 odalı ve iki üç katlı tesisler. Safranbolu konakları yılın her dönemi hizmete açık. Ancak bizim önerimiz Safranbolu’ya kışın kar yağışını izlemek için ya da bahar mevsimlerinde gitmeniz. O zaman Safranbolu manzarasını izlemeye doyamayacaksınız. Safranbolu’da, sonbaharda yağmurun sesini dinlemek, ilkbaharda ise güneşi ve doğanın uyanışını izlemek güzel bir deneyim olabilir. Gitmeden önce rezervasyon yaptırmayı da ihmal etmeyin.

Safranbolu otellerinde bir yandan tarihin izlerini yaşarken bir yandan günümüze dair hizmetleri de bulabilirsiniz. Otellerin hemen hepsinde internet bağlantısı, televizyon gibi imkânlar bulunuyor. Ancak eminiz ki Safranbolu’nun tarihi dokusunu görünce, odanızda televizyon izlemek yerine Arasta’da eşsiz manzaraya karşı bol köpüklü bir kahve içmeyi tercih edeceksiniz.

Safranbolu'ya Tatile Ne Zaman Gidilir?

 İlkbahar ayları, Safranbolu'ya gitmek için ideal zamanlardır. Bu dönemde hava genellikle ılıman ve güneşli olur. Doğa uyanırken çiçekler açar ve tarihi sokaklarda dolaşmak, tarihi evleri keşfetmek için harika bir zamandır. Yaz ayları, Safranbolu'ya en çok turistin geldiği zamanlardır. Bu dönemde hava sıcak ve güneşlidir, bu da açık hava etkinlikleri ve tarihi sokaklarda gezinti için idealdir. Ancak, yaz aylarında daha kalabalık olabilir ve konaklama fiyatları biraz yüksek olabilir.  Sonbahar ayları, Safranbolu'nun doğal güzelliklerini keşfetmek için harika bir zamandır. Bu dönemde hava hala ılımandır ancak turist yoğunluğu biraz azalmış olabilir. Ayrıca, sonbaharda yaprak dökümü, tarihi evlerin renkli yapraklar arasında çok güzel görünmesini sağlar. Kış ayları, Safranbolu'nun kar manzaralarını ve kış atmosferini deneyimlemek için harika bir zamandır. Ancak, bu dönemde hava soğuk olabilir ve kar yağışı olabilir. Yine de, tarihi evlerin karla kaplı görüntüleri ve kış festivalleri bu dönemi cazip kılıyor.

Safranbolu'ya Nasıl Gidilir?

Eğer Safranbolu’ya otobüsle ulaşmak isterseniz Karabük merkeze geldikten sonra şehir içi ulaşım araçlarını kullanarak Safranbolu’ya gelebilirsiniz. Yaklaşık 10 dakikalık bir mesafede. Büyükşehirlerin pek çoğundan direkt olarak Safranbolu’ya da otobüs seferleri bulabilirsiniz.   

Havayolu kullanmak isteyenler içinse bölgeye en yakın havaalanı Ankara Esenboğa Havaalanı, yaklaşık 240 kilometre uzaklıkta.   

Kendi aracınızla gelmek isterseniz İstanbul ve Bursa tarafından gelecekler Bolu’yu geçtikten sonra Karabük tabelalarını takip ederek ilçeye gelebilirler. Bazı yol bilgileri ise şöyle:
•    Ankara - Safranbolu arası yaklaşık 230 kilometre ve 2 buçuk saat sürmektedir.
•    Kocaeli - Safranbolu arası yaklaşık 320 kilometre ve 3 saat 40 dakika sürmektedir.
•    İstanbul - Safranbolu arası yaklaşık 410 kilometre ve 5 saat sürmektedir.
•    Eskişehir - Safranbolu arası yaklaşık 430 kilometre ve 4 saat 50 dakika sürmektedir.
•    Bursa - Safranbolu arası yaklaşık 430 kilometre ve 4 saat 50 dakika sürmektedir.
•    İzmir - Safranbolu arası yaklaşık 760 kilometre ve 8 buçuk saat sürmektedir.

Safranbolu'da Mutlaka Gezilmesi Görülmesi Gereken Yerler Nerelerdir?

Safranbolu’da her yer müze, her yer gezilmesi ve görülmesi gerekenler listesinde. Büyüleneceksiniz gerçekten ve gezilecekler listenizin oldukça kabarık olduğu bir tatil olacak.   

Hıdırlık Tepesi’ne gidebilirsiniz. Kale duvarları ile çevrili, içinde türbe var. Girişi ücretli. Zirveden bakışta, kent sabah ışığını karşıdan alırken tablo gibi seyir zevki yaşatıyor. Bu noktadan Cinci Han, tarihi camiler, birbirinden farklı güzellikteki evler omuz omuza vererek eşi benzeri bulunmayan mimari dokuyu oluşturuyor.    

Bir başka manzara imkânı ise tarihi Safranbolu Saat Kulesi’nin bulunduğu zirveden yapılabiliyor. Parke taş kaplı sokaklar aşılıp çıkılan yokuştan görülen manzarada yine aynı tarihin bu defa karşı yakası seyrediliyor.
 Safranbolu tarihi eserleri ve evlerinin yanı sıra ilgi çekici doğal güzelliklere de sahip. İncekaya Su Kemeri ve Kanyonu, görkemli evlere sahip Yörük Köyü, Bulak ve Hızar Mağaraları, Hacılarobası ve Üçbölük Köyü civarındaki kaya mezarları, Düzce Kanyonu, Sarıçiçek Yaylası ve Uluyayla, Gürleyik Piknik Alanı kentin diğer görülmeye değer alanlarının başında geliyor.   

Eğer tatil süreniz izin verirse Safranbolu'ya 13 km. uzaklıktaki Yörük Köyü, açık hava müzesi niteliğindedir. Ulaşım taksi ile de mümkündür. Koruma altında bulunan ev ve sokakların tümü bakımlıdır. Kaymakçıoğlu Konağı, Sipahiler Konağı, Ahşap Cami ve sanat galerisi olarak restore edilen Çamaşırhane gezilebilir.    

İncekaya ve Dana Köy olarak bilinen yerleri gezebilirsiniz. Eflani Kanyonu’na gidebilirsiniz. Safranbolu'da Kültür Bakanlığı, Kaymakamlık ve özel teşebbüsler tarafından yapılan Müze Evler bulunmaktadır. En eskisi olan ve Kültür Bakanlığı tarafından düzenlenen Kaymakamlar Müze Evi ve Safranbolu Kaymakamlığı tarafından restore edilip düzenlenen Kileciler Konağı eski Safranbolu evini ve yaşama biçimini örneklemektedir. Bu müze evi gezebilirsiniz. Diğer gezilebilir özel evler ise Mümtazlar Konağı ve Karaüzümler Konağı’dır. Yemeniciler Arastası’ndaki Ahmet Demirezen Yemenicilik Müzesi ise kaybolmaya yüz tutmuş yemenicilik el sanatına ilişkin, oldukça güzel örnekler sunar.

Diğer Gezilecek Görülecek Yerler 
-Cinci Han ve Hamam
-Kent Müzesi
-Lonca Çarşısı (Yemeniciler Arastası)
-Demirciler Çarşısı
-Hıdırlık Tepesi
-Havuzlu Asmazlar Konağı

Safranbolu Alışveriş Önerileri

Safran

Safranbolu'nun adını aldığı safran baharatını buradan satın alabilirsiniz. Safran, dünyanın en değerli baharatlarından biridir ve Safranbolu'da yetiştirilen kaliteli safranlar, ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Lokum ve Şekerleme

Safranbolu'da üretilen yöresel lokumlar ve şekerlemeler, tatlı severler için harika bir seçenektir. Geleneksel yöntemlerle üretilen bu lezzetler, zengin aromalarıyla damakları şenlendirir.

Yöresel El Sanatları

Safranbolu, el işçiliği ve el sanatlarıyla da ünlüdür. Tarihi çarşıları ve dükkanları ziyaret ederek el dokuması halılar, kilimler, seramikler, bakır işlemeleri ve diğer el yapımı ürünleri bulabilirsiniz. Bu ürünler, hem hediyelik olarak hem de evinizi süslemek için harika seçenekler.

Geleneksel Kıyafetler ve Aksesuarlar

Safranbolu'da geleneksel Türk kıyafetleri ve aksesuarları da bulabilirsiniz. Özellikle tarihi çarşılarda yer alan giyim dükkanlarında, yöresel kıyafetler, takılar ve başörtüleri gibi ürünleri bulabilirsiniz.

Yöresel Ev Eşyaları

Safranbolu'nun tarihi evleri ve ev dekorasyonu ürünleri de oldukça ilgi çekicidir. Ahşap oymacılığıyla yapılmış mobilyalar, seramik süslemeler, bakır işlemeleri ve diğer yöresel ev eşyaları, Safranbolu'da bulabileceğiniz ürünler arasında.

Safranbolu Eğlence Önerileri

Tarihi Sokaklarda Yürüyüşler

Safranbolu'nun tarihi sokaklarında dolaşmak ve geleneksel Osmanlı dönemi evlerini keşfetmek keyifli bir deneyim sunar. UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan tarihi evlerin arasında yürüyüş yaparak bölgenin tarihini yakından hissedebilirsiniz.

Safranbolu Çarşılarını Gezme

Safranbolu'nun tarihi çarşılarını gezmek, yöresel el sanatları ve hediyelik eşyalar satın almak için harika bir fırsattır. Bakır işlemeleri, el dokuması halılar, seramikler ve daha birçok yöresel ürünü burada bulabilirsiniz.

Tarihi Müzeleri Ziyaret Etme

Safranbolu'da bulunan tarihi müzeleri ziyaret etmek, bölgenin tarihini ve kültürel mirasını daha yakından tanımanıza yardımcı olur. Safranbolu Kent Müzesi, Safranbolu Kent Tarihi Müzesi ve İzzet Mehmet Pasha Camii Müzesi gibi müzeleri ziyaret edebilirsiniz.

Yürüyüş ve Doğa Aktiviteleri

Safranbolu'nun çevresinde bulunan doğal güzelliklerde yürüyüş yapmak veya doğa sporlarına katılmak da keyifli bir aktivitedir. Bulak Mencilis Mağarası, Kristal Mağara, İncekaya Su Kemeri gibi doğal ve tarihi alanları ziyaret edebilirsiniz.

Safranbolu'nun Festivallerine Katılma

Safranbolu'da düzenlenen festivaller ve etkinliklere katılarak yerel kültürü ve gelenekleri daha yakından tanıyabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında düzenlenen Safranbolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Festivali gibi etkinliklere katılabilirsiniz.

Safranbolu Tarihçesi

 Safranbolu ve çevresi, antik dönemde Bitinya Krallığı'nın etkisi altında bulunuyordu. Bu döneme ait arkeolojik bulgular, bölgenin antik dönemde de yerleşim gördüğünü göstermektedir. Safranbolu, Roma İmparatorluğu'nun hakimiyetine girdikten sonra Bizans İmparatorluğu'nun bir parçası haline gelmiştir. Bu dönemde bölge, ticaret yolları üzerinde stratejik bir konuma sahip olmuş ve Bizans döneminde önemli bir yerleşim merkezi olarak varlığını sürdürmüştür.  Safranbolu, 11. ve 12. yüzyıllarda Türklerin Anadolu'ya girişiyle Selçuklu Türkleri'nin kontrolüne girmiştir. Bu dönemde bölge, ticaretin ve kültürel etkileşimin merkezi olmuş ve Selçuklu döneminde önemli bir yerleşim yeri olarak varlığını sürdürmüştür. Safranbolu, Osmanlı İmparatorluğu'nun hakimiyetine girdikten sonra önemli bir ticaret ve kültür merkezi haline gelmiştir. Osmanlı döneminde bölge, demir ve bakır işçiliğiyle ünlü olmuş, bu da bölgenin ekonomisine katkı sağlamıştır. Ayrıca, Safranbolu'nun tarihi evleri ve ticaret yollarındaki konumu, şehrin zenginliğini ve önemini artırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan sonra da Safranbolu, kültürel ve ekonomik açıdan önemli bir şehir olmaya devam etmiştir. Günümüzde Safranbolu, tarihi dokusunu koruyan geleneksel evleri, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan tarihi çarşıları ve kültürel mirasıyla ön plana çıkan bir turistik destinasyon.

Safranbolu Neyi ile Ünlü?

Tarihi Evleri

Safranbolu, Osmanlı döneminden kalma tarihi ahşap evleriyle ünlüdür. Bu evler, tipik Osmanlı mimarisini yansıtarak bölgenin tarihî dokusunu korur. UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan tarihi evler, ziyaretçileri geçmişe götürür ve şehrin karakteristik özelliğini oluşturuyor.

Tarihi Çarşıları

Safranbolu'nun tarihi çarşıları, geleneksel el sanatları ve yöresel ürünlerle doludur. Burada bakır işlemeciliği, seramik ürünleri, el dokuması halılar ve daha birçok el işçiliği ürünü bulabilirsiniz. Çarşılar aynı zamanda bölgenin sosyal ve ticari hayatının merkezi olmuş durumda.

Safran Üretimi

Safranbolu'nun adını aldığı safran baharatı, bölgede yetiştirilmektedir. Safran, dünyanın en değerli baharatlarından biridir ve Safranbolu safranı kalitesiyle tanınır. Bölgede safran üretimi ve ticareti tarihî bir geçmişe sahip.

Yöresel Lezzetler

Safranbolu, zengin bir yöresel mutfağa sahiptir. Safranbolu köftesi, şekerpare, cevizli sucuk, un helvası gibi yöresel lezzetler, şehrin gastronomik kimliğini oluşturur. Bu lezzetleri deneyerek bölgenin damak tadını keşfedebilirsiniz.

Kültürel Mirası

Safranbolu'nun tarihi ve kültürel mirası, şehri önemli bir turistik destinasyon haline getirir. Bölgede bulunan tarihi yapılar, müzeler ve festivaller, ziyaretçilere şehrin zengin tarihini ve kültürünü tanıma fırsatı sunuyor.

Safranbolu'da Nerede Denize Girilir?

Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan bir şehirdir ve denize kıyısı bulunmamaktadır. Safranbolu, iç kesimlerde, Karadeniz'in kuzeyinde bulunan bir şehirdir ve doğrudan denize kıyısı yoktur.

Safranbolu'da Yapılacak En İyi Şeyler

Safranbolu’da pek çok ev müze şeklinde hizmet veriyor. Hamamcıoğlu Evi, Asmazlar Konağı, Hacı Bakioğlu Evi gibi müze evleri gezebilirsiniz.   

Hıdırlık Tepesi’ne gidebilir ve muhteşem manzarayı seyredebilirsiniz. Safranbolu Saat Kulesi’ne gidebilirsiniz.   

Bisiklet

Safranbolu’nun Arnavut kaldırımlı sokaklarını keşfetmenin bir yolu da bisiklet. Merkezde birçok yerden kiralayabileceğiniz bisikletlerle tarihi dokunun içine pedal çevirmeye hazır mısınız?

Golf arabalarıyla tarih turu

Safranbolu merkezinde yer alan tarihi mekanları meydandan kalkan golf arabalarıyla gezebilirsiniz. Rehberlik hizmeti de sağlanan bu turlarda bütün Safranbolu’yu kolayca gezebilirsiniz.

Doğa Yürüyüşü

Tarihi yapılarının yanı sıra eşsiz bir doğaya sahip olan Safranbolu’da Şeker Kanyonu ve Yenice Ormanları’nda yürüyüşe çıkıp, Safranbolu’nun bambaşka bir yüzü ile tanışabilirsiniz.

Her yeri müze gibi olan Safranbolu’da, karşınıza çıkan hemen her yer, her sokak, her ev bir fotoğraf karesi mükemmelliğinde. Bolca fotoğraf çekebilirsiniz, Safranbolu’nun Arnavut kaldırımlı sokaklarında yürüyüş yapabilirsiniz, tarihi çarşısında alışveriş yapabilirsiniz.   

Konaklarda güzel bir kahvaltı ya da gün içinde bir yorgunluk kahvesi yudumlayabilirsiniz. Safranbolu’da çok sayıda tarihi cami, han, hamam, çeşme ve çarşı var. Buraları gezebilirsiniz. Bulak Mencilis Mağarası’nı, İncekaya Su Kemeri’ni görebilirsiniz. Yemeniciler Arastası’nı gezip alışveriş yapabilirsiniz.

Safranbolu'da Yeme – İçme Önerileri

Safranbolu gibi kültürel ve tarihi değerlerini günümüze kadar korumayı başarmış bir beldede mutfak kültürü de oldukça köklü ve zengin. Safranbolu deyince akla ilk gelen Safranbolu Lokumu’nu mutlaka denemelisiniz.   

Safranbolu mutfağına özgü bazı yöresel yemekler ise cevizli yayım, bütün et yemeği, safranlı zerde, safranlı aşure, haluşka, peruhi, susamsız Safranbolu simidi, Safranbolu bükmesi, kuyu kebabı, borana, yayım çorbası, sirkeli kelle, etli yaprak sarması, bandırma ve Safranbolu ev baklavası gibi adıyla da lezzetiyle de ilginç ve güzel lezzetlerdir. Abartmayalım ama mutlaka her birini deneyin deriz.   

Yöresel yemeklerin dışında Safranbolu’da gözleme yapan yerler ve ızgara et ürünleri, kebap, pide, yapan yerler de bulabilirsiniz. Turistik bir bölge olduğu için pek çok farklı damak tadına hitap edebilecek lezzetler mevcut.

Kadıefendi Et Lokantası

Etle hazırlanan yemeklerin tadına doyum olmuyor. Kuyu kebabı ve etli ekmeği mutlaka tatmanız gereken yemeklerden.

Safran Konak

Safranbolu’da radikal lezzetler sloganı ile yola çıkan restoran, kasabanın tek balık restoranı. Kremalı somonu ve levrek sarması balık severlerin kaçırmaması gereken lezzetlerden...

Hanım Sultan

Cinci Hamam’ın altında yer alan restoran, yöresel lezzetleri tadabileceğiniz en güzel duraklardan biri.. Bakır bir kap içinde sunulan etli yaprak sarması ve mantıyı denemeden ayrılmayın.

Taş Ev Restoran & Şarap Evi

Loş ışıkları ve taş mimarisi ile dikkat çeken restoran, leziz yemekleri ve zengin şarap menüsü ile keyifli bir akşam yemeği vadediyor. Çeşitli sanat eserlerinin sunulduğu galerisine göz atmadan ayrılmayın.

Arasta Kahvesi

Safranbolu’ya gelmiş hiç kimsenin es geçmemesi gereken, üç asrı aşkın süredir hizmet veren şirin bir Osmanlı kahvesi. Güne ahududu şerbeti ile sunulan Türk kahvesi ile başlamak için ideal bir yer...

Safranbolu Çocuk Dostu Küçük & Butik Oteller Hangileri?

Safranbolu çocuk dostu küçük ve butik otel seçenekleri için küçük oteller sitesine göz atabilirsiniz.

Safranbolu Denize Sıfır Konumda Küçük & Butik Oteller Hangileri?

 Safranbolu, iç kesimlerde, Karadeniz'in kuzeyinde bulunan bir şehirdir ve doğrudan denize kıyısı yoktur.

Safranbolu'da Tekerlekli Sandalyeye Uygun Küçük & Butik Oteller Hangileri?

Safranbolu tekerlekli sandalyeye uygun küçük ve butik otel seçenekleri için küçük oteller sitesine göz atabilirsiniz.

Safranbolu'da İleri Yaş Dostu Küçük & Butik Oteller Hangileri?

Safranbolu ileri dostu küçük ve butik otel seçenekleri için küçük oteller sitesine göz atabilirsiniz.

Safranbolu'da Hayvan Dostu Küçük & Butik Oteller Hangileri?

Safranbolu hayvan dostu küçük ve butik otel seçenekleri için küçük oteller sitesine göz atabilirsiniz.

Safranbolu'da Havuzlu Küçük & Butik Oteller Hangileri?

Safranbolu havuzlu küçük ve butik otel seçenekleri için küçük oteller sitesine göz atabilirsiniz.

Safranbolu'da Her Şey Dahil Küçük & Butik Oteller Hangileri?

Safranbolu her şey dahil küçük ve butik otel seçenekleri için küçük oteller sitesine göz atabilirsiniz.

Safranbolu Otellerinde Erken Rezervasyon Fırsatları 

Safranbolu'da konaklama yapmayı düşünenler için erken rezervasyon fırsatları birçok otelde mevcuttur. Erken rezervasyon yaparak hem daha uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz hem de istediğiniz tarihlerde yerinizin garanti altına alınmasını sağlayabilirsiniz. Safranbolu'da bulunan otellerin web sitelerini veya online seyahat platformlarını kullanarak erken rezervasyon fırsatlarını kontrol etmeniz önerilir. Ayrıca, bazı otellerin sosyal medya hesaplarını takip ederek veya e-posta aboneliklerine kaydolarak da erken rezervasyon fırsatları hakkında bilgi alabilirsiniz. 
Etiketler: safranbolu butik otelleri, safranbolu otelleri, safranbolu bungalov otelleri, safranbolu bungalow fiyat, safranboluda nerede kalınır, safranbolu havuzlu oteller, safranbolu merkez otelleri, safranbolu butik otel tavsiye, en güzel safranbolu otelleri, safranbolu butik doğa otelleri, safranboluda doğa ile iç içe tatil yerleri, safranbolu doğa ile iç içe oteller, safranboluda en iyi doğa otelleri, safranbolu bungalov evler, safranbolu bungalov ev fiyatları, safranbolu bungalov tatil evleri, tatil evleri, safranbolu bungalov ev kiralama, safranbolu butik otel fiyatları, safranbolu en iyi butik oteller, safranbolu lüks butik oteller, safranbolu lüks küçük oteller, safranboluda şömineli oteller, safranbolu jakuzili butik oteller, safranbolu balayı otelleri, safranbolu tarihi otelleri, safranbolu dağ evleri, safranbolu kütük evleri, safranbolu dağ otelleri, safranbolu sobalı oteller

Sıkça Sorulan Sorular

Safranbolu bölgesindeki hangi oteller çiftler için en uygun?
Yeşil Çizme Doğa Evi çiftlere uygun bir atmosfere sahip.
Safranbolu'da hangi işletmeler sıra dışı güzel manzaraya sahip?
Leyla Hanım Konağı ve Dadibra Konakları manzarası ile güçlü bir heyecan uyandırıyor.
Safranbolu bölgesindeki hangi oteller aileler için en uygun?
Safir Konak ve Şerbetçi Konak ailelerin rahatlıkla konaklayabileceği konforu sunuyor.
Safranbolu bölgesindeki ortalama otel fiyatları nedir?
Otel fiyatları için müesseseleri arayabilirsiniz.
Safranbolu bölgesinde kalmak için en iyi oteller hangileridir?
Yeşil Çizme Doğa Evi ve Güneş Konak müthiş bir çekiciliğe sahip.
Safranbolu bölgesindeki hangi oteller güzel kahvaltı servisine sahip?
Havuzlu Asmazlar Konağı ve İmren Lokum Konak kahvaltıda yöresel eşsiz lezzetler sunuyorlar.
Safranbolu bölgesindeki evcil hayvan dostu oteller hangileridir?
Safir Konak evcil hayvan dostu otellerimizden.
Safranbolu bölgesinde merkeze yakın oteller hangileri?
Akbulut Konak, Safir Konak ve İmren Lokum Konak merkezde bulunuyor.
Safranbolu bölgesindeki şömineli oteller hangileri?
Yeşil Çizme Doğa Evi'nde şöminenin keyfini çıkarın.
Safranbolu bölgesinde yetişkin oteller hangileri?
Yeşil Çizme Doğa Evi yetişkinlere yönelik, hem görüntüsel hem işitsel ahenk yakalamış niş bir yer.