Aranıyor...
Sonuç bulunamadı.
Palandöken'de ziyaretçilere yöresel lezzetlerin yanı sıra uluslararası mutfağa ait yemekler de sunuluyor. Palandöken'de deneyebileceğiniz bazı yiyecekler şunlar;
Kavurma: Türk mutfağının geleneksel bir lezzeti olan kavurma, genellikle kuzu veya dana etinden yapılır ve Palandöken'deki restoranlarda bulunur.
Kete: Yöresel bir lezzet olan kete, ince hamurun içine çeşitli malzemelerin konulmasıyla yapılır ve genellikle kahvaltıda veya öğle yemeğinde tercih edilir.
Erzurum Çöreği: Hamurun içine peynir veya kıyma konularak yapılan Erzurum çöreği, Palandöken'de sıklıkla bulunan bir atıştırmalık.
Mantı: Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan mantı, etli veya sebzeli iç harcıyla doldurulmuş hamurdan yapılan bir yemek.
Kadayıf Dolması: Tatlı sevenler için kadayıf dolması, ince tel kadayıfın içine ceviz veya fıstık konularak yapılan ve şerbetle tatlandırılan bir tatlı.
Pizza ve Burger: Uluslararası mutfağa ait yemekler de Palandöken'deki restoranlarda bulunabiliyor. Pizza ve burger gibi fast food seçenekleri de mevcut.
Palandöken'de restoranlarda genellikle zengin bir menü seçeneği bulunmakta. Bu önerilerin yanı sıra, farklı damak zevklerine hitap eden birçok seçenek daha mevcut.