Aranıyor...
Sonuç bulunamadı.
Kapadokya Bölgesi’nin kültürel zenginliği bölgenin mutfağına da yansımış. Bölgede yapılan yöresel yemekler size farklı bir şölen yaşatacak.
Kapadokya’nın özel yapım şarapları ise gerçekten de tatmaya değer. Bölgenin yöresel yemeklerinin başında ise meşhur kuru fasulyesi geliyor. Torba yoğurdu, testi kebabı, tandır, pide, kuzu testi, vejeteryan testi, sütlü çorba, gendirme, dolaz, ağpakla, ayva dolması gibi lezzetler ise tadabileceğiniz diğer harika lezzetler.
Bunların dışında Kapadokya’da, turistik bir belde olduğu için çok sayıda fast food restoranı, kafe, ızgara et ve tavuk ürünleri yapan restoranlar, pide ve kebap yapan yerler de bulabilirsiniz.
En Güncel Kapadokya Gezi Rehberi için Kapadokya Blog Sayfamızı ziyaret ediniz.