Aranıyor...
Sonuç bulunamadı.
Göcek mutfağı, Ege ve Akdeniz mutfağının harmanlanmış halidir. Her iki bölgenin de yemek kültüründen izler bulabilirsiniz. Göcek mutfağı; genellikle balık, deniz ürünleri, zeytinyağlılar ve salatalar ya da otlar ağırlıklıdır.
Göcek’te her mevsim taze balık yiyebilirsiniz. Deniz kenarındaki balık restoranlarında yakamozlar eşliğinde mevsim balıklarının, zeytinyağlı çeşit çeşit mezelerin ve farklı deniz ürünlerinin tadına bakabilirsiniz. Sebze yemekleri olarak genellikle zeytinyağlı yapılabilecek bamya, börülce, fasulye, sahildeki çiğ börek gibi yiyecekler ön planda. Ot kavurması ya da otlardan yapılan salataları, kabak çiçeği vedolmasını tadabilirsiniz. Bunların dışında hemen her tatil bölgesinde bulunan kebap, pide, lahmacun, ızgara et ve tavuk ürünleri, tost ve meşhur gözlemeci teyzeleri, Göcek’te de bulabilirsiniz.
West Cafe. Göcek’te sakin bir restoranda lezzetli yemekler denemek isterseniz West Cafe doğru adres. Hem dünya mutfaklarından hem de Türk mutfağından farklı lezzetler deneyebileceğiniz restoranda sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Kefal Restoran. Fethiye merkezinde bulunan Kefal Restoran’da bir balık restoranına yakışacak kalitede deniz börülcesi, ahtapot, mavi yengeç gibi taze mezeleri ve çeşit çeşit balıkları en lezzetli haliyle tadabilirsiniz.
Köfteci Dursun. Yaklaşık 17 senedir Göcek’te köftecilik yapan Dursun Usta hem yerli hem de yabancı turistlerin ilk tercihlerinden. Portakal bahçeleri içine kurulmuş restoranda lezzetli köftenin yanında salata ve sıcak pideler servis ediliyor.