Yaz Aylarının Huzur Dolu Rotası Marmaris Selimiye

Turizm cenneti Akdeniz Bölgesi'nin betonun hâkimiyetine girmeyen, nadir güzelliklerinden biridir Marmaris Selimiye. Yemyeşil dağların arasından masmavi suların güzelliği göz kırpar size. Doğanın sesi, huzurun tek kaynağıdır burada.
Popüler turizm bölgeleri arasında kalmış, gizli cennettir adeta burası. Henüz tam keşfedilmemiş, öyle pek de el değmemiş. Gerçekten de fotoğraftaki gibi hamağınıza uzanıp deniz ve çam kokuları eşliğinde, ister hayallere dalın isterseniz de elinizdeki kitabın başkahramanı olun, gidin uzak diyarlara. Güneş sizi yakmaya başlayınca atlayın serin ve berrak sulara, yazın keyfini çıkarın. Tekne gezilerinde farklı koyları keşfetmenin güzelliğini yaşayın.


Ne trafik var Selimiye'de ne de şehir gürültüsü. Her şeyi unutuyorsunuz burada, stresinizi ve dertlerinizi çam ağaçlarının dallarına asıp bırakıyorsunuz. Akşamları ise balıkların tadına, yakamozlar eşliğinde ve rüzgârın sesiyle bakıyorsunuz. Öyle hareketli ve yüksek müzik seslerinin yükseldiği gece hayatı için Selimiye, doğru adres değil!



Konaklayacağınız Selimiye butik otelleri ise doğanın içinde saklanmış, ılık sabah rüzgârının yüzünüzü okşadığı güzel bahçelerin içine konumlanmış. Selimiye'nin doğasına uygun yapılan tesisler, genellikle bölgedeki halk tarafından işletiliyor. Dolayısıyla sizin beklentinizi çok iyi biliyorlar. Hem doğanın hem de sizin konforunuz için her şeyi düşünmüşler. Huzur, Selimiye'de odanızın penceresini açtığınız an başlıyor. Haydi, öyle çok düşünüp plan yapmaya gerek yok! Plansız olsun bu tatiliniz de, tadına ancak öyle varabilirsiniz Selimiye'nin.

Konaklama Önerisi: Luna Begonvil Taş Evler



Diğer Tüm Selimiye Otelleri önerilerime de göz atın!

İyi tatiller!