En Romantik Otel Odaları

Sonbahar aylarında yapılacak romantik bir kaçamak için KucukOteller.com.tr editörü İzim Bozada’ya Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ‘En Romantik Otel Odaları’nı sorduk.

EPHESUS BOUTİQUE HOTEL, KUŞADASI
Meyve ve sebze bahçeleriyle ün salmış Kirazlı Köyü’nde, Ephesus Boutique Hotel’den tüm köyü seyretme şansına sahipsiniz. Hafif rüzgârlı akşamlarda bahçede otururken, şehrin tüm ışıkları kaybolunca o vakit kendinizle ve Kirazlı Köyü ile başbaşa kalıveriyorsunuz. Otel sahibi Mustafa Bey, turizm alanında oldukça deneyimli. Odalarda hoş bir standart, mutfakta köyün bereketinden izler, personelde ölçülü bir sıcaklık yakalıyorsunuz. Geniş ve ferah odalar, kışın sıcak, yazın serinlik hissi veren el yapımı taban tuğlaları konforun anahtarları. Otelden; Kuşadası, Efes ve Selçuk’a yaklaşık 10 kilometre uzaklıktasınız. www.kucukoteller.com.tr/ephesus-boutique-otel


MUSEUM HOTEL KAPADOKYA
En romantik oda Şelale Imperial Cave Suite
Neden romantik? Vadinin yamacındaki manzarası, özel bahçesiyle yaşattığı konforun yanı sıra unutulmaz bir görsellik sunuyor. Erciyes Dağı, Kızıl Vadi ve Göreme vadilerini kuşbakışı seyrederken jakuzinin keyfini yaşayarak rahatlayacak, odaya ismini veren kayalardan akan şelaleye karşı Kapadokya’nın en benzersiz ve lezzetli tatları eşliğinde romantizmin tadını çıkaracaksınız.
Uçhisar, Nevşehir; 0384 219 22 20; museumhotel.com.tr


OYSTER RESIDENCES ÖLÜDENİZ
En romantik oda 210
Neden romantik? Odanızda keyif yaparken, fonda masmavi deniz, rengârenk paraşütler önünüzde uçuşacak ve kendinizi masalsı bir yerde hissedeceksiniz. Bahçenin yeşili, sükuneti içinde, eski zeytin ağaçlarının arasına saklanmış kuytudaki hamaklar ve divanlarda odanızda başlayan masalın devamını yaşayacaksınız.
Ölüdeniz, Fethiye; 0252 617 07 65; oysterresidences.com


BEYAZ EV AĞVA
En romantik oda Hurma Oda
Neden romantik? Tablo tadında nehir ve orman manzarası, sade, şık ve aynı zamanda huzurlu dekorasyonuyla romantik anlarınıza doğanın eşsiz sesleri eşlik ediyor.
Ağva/Şile 0216 721 87 15; agvabeyazev.com


WINEPORT LODGE AĞVA
En romantik oda Deluxe Oda
Neden romantik? Doğanın kalbinde, Ağva nehrinin kenarında şömine çıtırtısı eşliğinde romantizmi ve lüksü bir arada yaşama ayrıcalığı.
Ağva Göçe Mah. Şile, İstanbul; 0216 725 75 25; wineport.com.tr


TAŞKONAKLAR HOTEL KAPADOKYA
En romantik oda Asmalı Üst Royal Suite - 101
Neden romantik? Güvercinlik Vadisi eşliğinde, sadece size ve sevdiğinize ait sıcacık bir jakuzinin içinden Erciyes manzarasında huzur bulabilecek, süitinizin şöminesi başında
keyif yapabileceksiniz.
Nevşehir; 0384 219 30 01; taskonaklar.com


BEYAZ YUNUS OTEL ÖLÜDENİZ
En romantik oda 5 Numaralı Oda
Neden romantik? Kimsenin sizi göremeyeceği bir yerde, eşsiz günbatımı manzarasına karşı, sadece dalgaları dinleyip özel jakuzili geniş terasınızda huzurun ve keyfin tadını çıkarın.
Ölüdeniz, Fethiye; 0252 617 02 44; beyazyunus.com


OLYMPOS LODGE ÇIRALI
En romantik oda 102 Deluxe
Neden romantik? Eşsiz Çıralı sahilinde, bahçe içinde, deniz manzaralı ve şömineli bir oda.
Çıralı, Kemer, Antalya; 0242 825 71 71; olymposlodge.com.tr


PATARA PRINCE HOTEL & RESORT, KALKAN
En romantik oda Akdeniz Teras Oda
Neden romantik? Eşsiz Akdeniz-Kalkan koy manzarası ve kuş sesleri arasında güne merhaba diyin. Oda romantik, huzurlu zamanlar için tasarlanmış. Resort, platformlarında özel localar
şeklindeki güneşlenme terasları, turkuvaz denizi, nefis İtalyan ve Türk Mutfaklarının sunulduğu panoramik restoranlarıyla romantik çiftlerin öncelikli tercihi. Burası, Akdeniz’in en özel köşesi.
Kışla Mevkii Kalkan, Kaş, Antalya; 0242 844 39 20; pataraprince.com


OLIVE ODORE PALACE HOTEL, KAZDAĞLARI
En romantik oda 60T Özel Teraslı Oda
Neden romantik? 60T sizi denizle bütünleştiren, sevdiğinizle odanın terasında gözlerden uzak, baş başa kalmanıza fırsat sağlayan, otelin mavi bayraklı plajına sıfır konumda bir oda.
Küçükkuyu, Çanakkale; 0286 752 55 72/73; oliveodore.com