Kapadokya Küçük ve Butik Otelleri
Haritada Göster
Filtreler
Beldeler
Tümünü Gör (6)
Daha Az Göster
Tesisteki Olanaklar
Tümünü Gör (14)
Daha Az Göster
Nereye Gidiyorsunuz?
Giriş
04.05.2024
Çıkış
05.05.2024
Misafirler
2 misafir

Flavia Cappadocia Hotel

Uchisar'da modern tarzda döşenmiş bir otel.
En iyi fiyat alınıyor

Lunar Cappadocia Hotel

5.0 · Harika · 3 yorum
Göreme’nin en sakin noktasında.
En iyi fiyat alınıyor

Taşkonaklar Hotel

4.8 · Harika · 17 yorum
Lüks Kaya Oteli Uchisar Kapadokya
En iyi fiyat alınıyor
5.0 · Harika · 4 yorum
En iyi fiyat alınıyor

Anatolian Houses

5.0 · Harika · 3 yorum
Lüks Kaya Oteli, Göreme Kapadokya
En iyi fiyat alınıyor

Argos In Cappadocia Hotel, +12

4.8 · Harika · 10 yorum
Kapadokya Lüks Kaya Oteli, Tasarım Otel
En iyi fiyat alınıyor

Canela Cave Hotel

5.0 · Harika · 2 yorum
En iyi fiyat alınıyor
4.0 · İyi · 2 yorum
Lüks Otel
En iyi fiyat alınıyor

Dream of Cappadocia

5.0 · Harika · 1 yorum
En iyi fiyat alınıyor

Elika Cave Suites & SPA

4.5 · Harika · 2 yorum
Lüks Kaya ve Mağara Oteli Ortahisar Kapadokya
En iyi fiyat alınıyor

Exedra Hotel Cappadocia

5.0 · Harika · 4 yorum
Lüks Kaya Oteli, Ortahisar Kapadokya
En iyi fiyat alınıyor

Fresco Konakları

4.5 · Harika · 8 yorum
En iyi fiyat alınıyor
4.4 · Harika · 7 yorum
Gül Konakları, Mustafapaşa Cappadocia
250 yıllık bir Rum konağı.
En iyi fiyat alınıyor
5.0 · Harika · 4 yorum
Kapadokya Ortahisar'da Mağara Otel
En iyi fiyat alınıyor

Hotel Karlıkevi

5.0 · Harika · 10 yorum
En iyi fiyat alınıyor

Kappadoks Cave Hotel

5.0 · Harika · 4 yorum
En iyi fiyat alınıyor

Kayakapı Premium Caves Hotel

4.7 · Harika · 11 yorum
En iyi fiyat alınıyor
4.0 · İyi · 3 yorum
En iyi fiyat alınıyor
5.0 · Harika · 3 yorum
En iyi fiyat alınıyor

Mahzen Cave Hotel

5.0 · Harika · 2 yorum
En iyi fiyat alınıyor

Millstone Cave Suites

4.8 · Harika · 9 yorum
Lüks Kaya Oteli Uchisar Kapadokya
En iyi fiyat alınıyor

Kapadokya Küçük ve Butik Otelleri

Kapadokya' nın asırlar içerisinde derinliklerinde saklayıp biriktirdiği güzellikleri size anlatmanın sırası, vakti gelmiş.. Aşağıdakileri not etmeyi unutmayalım:)

Göreme çevresinde kilise, manastır ve yaşam alanlarına ait kalıntılar bulunuyor. Bu kalıntılar için mutlaka gitmeniz gereken vadiler Güvercinlik Vadisi, Zemi Vadisi, Güllüdere Vadisi ve Aşk Vadisi.. Gelmişken beldenin merkezine 2 km mesafede yer alan Göreme Açık Hava Müzesine de gitmelisiniz. Bölgeyi en iyi panaromik manzaralarından biri ile görmek isterseniz; Göreme-Uçhisar arasında hani şu herkesin fotoğraf çektirdiği nazar boncuklu ağacın olduğu tepeye gidin. (Ağaç bahane, burada günü doğurmak da batırmak da şahane) Burada boooolca fotograf çekilmeyi unutmayın...

Uçhisar tarafına da gelirseniz; Kahvaltı için Çınarlı Cafe Restorana gidebilirsiniz, alternatif olarak; Çiko Tea Garden gayet başarılı bir menüye sahip.. Uçhisar Kalesinin yanıbaşında kale manzarasına karşı gözleme yemek çok keyifli. Pumpkin Restoran’ın da manzarası bayağı güzel. Günün kalan zamanında biberli bonfilesini tatmak için mutlaka Centre Restaurant’a gidin deriz.

Ortahisar ‘da bulunan Beyzada Kuruyemiş' ten, yaştan taze kavrulmuş kabak çekirdeği alabilirsiniz. Gezide iyi oluyor.Yine #Ürgüp ‘e 15 dk mesafede yer alan #Ayvalıköyü ‘nde de Aravan Evi ve Çınarlı Cafe Restoran kahvaltı için tavsiyelerimizden. Buraya kadar gelmişken Öykü Evi Cappadocia da oldukça lezzetli yöresel yemeklerini tatma fırsatı bulabilirsiniz.

Ürgüp’e geldiğinizde yapılacakların en güzeli tartışmasız bulutların arasında aheste aheste süzülen o meşhur rengarenk balonları deneyimlemek… #BalonturuBurada da gün doğumu ve gün batımı renkleri unutulmazdır… Yine aktivite olarak bölgedeki vadileri keşfe çıkabilir dilerseniz yürüyerek gezebilirsiniz ya da çeşitli turlar var onlara katılabilirsiniz. ATV turu, Jeep Safari, Atlı Tur gibi gibi…Derinkuyu Yeraltı mağarası ( toplam 5 galeri ) ve Ihlara Vadisi oldu. Bence önce buraları bir görün ve deneyimleyin.

Kapadokya'ya Tatile Ne Zaman Gidilir?

Kapadokya, Türkiye'nin en ünlü turistik bölgelerinden biri olarak bilinir ve yıl boyunca ziyaret edilebilir. Ancak, Kapadokya'nın farklı mevsimlerde farklı güzellikleri ve aktiviteleri vardır. İlkbahar ayları, Kapadokya'yı ziyaret etmek için ideal zamanlardır. Bu dönemde hava ılımanlaşır, doğa uyanır ve çiçekler açar. Sıcak hava balonu turları için en popüler dönemlerden biridir ve gün batımında peri bacalarının muhteşem manzarasını izlemek için harika bir zamandır. Yaz ayları, Kapadokya'nın en sıcak dönemleridir. Ancak, bu dönemde bölgeyi ziyaret etmek de mümkündür. Sıcak hava balonu turları devam eder ve açık hava etkinlikleri için uygun bir zaman olabilir. Ancak, günün en sıcak saatlerinde dışarıda uzun süre kalmak rahatsız edici olabilir. Sonbahar ayları, Kapadokya'yı ziyaret etmek için en popüler zamanlardan biridir. Hava hala ılımandır ancak yaz sıcağı azalmıştır. Bu dönemde doğanın renkleri muhteşemdir ve fotoğrafçılar için harika fırsatlar sunuyor. Kış ayları, Kapadokya'nın en soğuk dönemleridir ve kar yağışı görülebilir. Ancak, bölge kışın da ziyaret edilebilir. Kayak ve kızak gibi kış sporları yapmak için ideal bir zaman olabilir. Ayrıca, peri bacalarının karla kaplı manzarası da görülmeye değer.

Kapadokya'ya Nasıl Gidilir?

İç Anadolu Bölgesi’nin tam ortasında bulunan Nevşehir, ulaşım imkânı olarak oldukça kolay bir noktada. Karayolu ve havayolu ile Nevşehir’e ulaşabilirsiniz. Otobüsle gelmek isteyenler içinse pek çok şehirden direkt olarak Nevşehir’e otobüs seferleri bulabilirsiniz.   

Havayolunu tercih edenler içinse bölgeye en yakın havaalanı Kayseri’de. Oradan servis araçları ya da taksilerle Nevşehir’e gelebilirsiniz.
Kapadokya'ya ne zaman gidilir?
Karayolunu tercih ederek kendi aracıyla ulaşmak isteyenler içinse bazı yol bilgilerimiz şöyle:
•    Kayseri - Nevşehir arası yaklaşık 80 kilometre ve 1 saat 10 dakika sürmektedir.
•    Ankara - Nevşehir arası yaklaşık 295 kilometre ve 3 saat 40 dakika sürmektedir.
•    İstanbul – Nevşehir arası yaklaşık 725 kilometre ve 7 saat 40 dakika sürmektedir.
•    Bursa – Nevşehir arası yaklaşık 630 kilometre ve 7 saat 15 dakika sürmektedir.
•    İzmir  - Nevşehir arası yaklaşık 760 kilometre ve 8 buçuk saat sürmektedir.

Kapadokya'da Mutlaka Gezilmesi Görülmesi Gereken Yerler Nerelerdir?

Tarihi ve turistik açıdan en önemli kentlerimizden biri olan Kapadokya’da gezip görmeniz gereken pek çok yer var. Müzelerden, yer altı şehirlerinden, kaya evlerden, mağaralardan camilere, kiliselere, hanlara kadar pek çok yer sizi bekliyor.   

Nevşehir’de bulunan Hacı Bektaşi Veli Türbesi’ne gidebilirsiniz. Alevi ve Sünniler için önemli bir yapı olan türbenin yakınında bir de müze yer alıyor. Nevşehir Müzesi’ne gidebilirsiniz.   

Nevşehir’in ilçeleri Ürgüp, Göreme ve Avanos gibi yerlerde vakit geçirebilirsiniz. Ürgüp’e geldiğinizde öncelikle Ürgüp sokaklarında güzelce bir gezmeli ve bölgenin gizemli atmosferinde kaybolmalısınız. Sonrasında Temenni Tepesi’ne giderek bütün Ürgüp’ü yüksekten seyredebilirsiniz. Ürgüp Müzesi’ne gidebilirsiniz. Hallaç Manastırı’na ve St. Teodore Kilisesi’ne gidebilirsiniz. Kaya mezarları, kayalara ve taşlara oyulan evleri görebilirsiniz.   

Göreme’ye geldiğinizde ise bir başka büyülü dünya bekliyor sizi. UNESCO tarafından Dünya Mirası kabul edilen ilçede Göreme Açıkhava Müzesi’ni gezebilirsiniz. Kayalara oyulan evlerden oluşan yerleşimde, geçmişten günümüze gelen çok sayıda kaya kilise, şapel ve evler görebilirsiniz. Aynı zamanda bu topraklar manastır eğitiminin ilk başladığı yer olarak da kabul edilir. Bölgenin en büyük kaya kilisesi olan ve dört farklı mekândan oluşan Tokatlı Kilise’yi ziyaret edebilirsiniz. Elmalı Kilise, Çavuşin Kilisesi, St. Basil Şapeli’ni ziyaret edebilirsiniz. Avanos’a geldiğinizde ise öncelikle çömlek yapılan dükkânları ve çarşıyı gezebilirsiniz. Avanos sokaklarını gezebilirsiniz. Avanos- Göreme yolu üzerinde bulunan Paşabağ Rahipler Vadisi’ni gezebilirsiniz. Derinkuyu Yeraltı Şehri’ne gidebilirsiniz. 8 katlı olan bu yer altı şehrinde, günah çıkartma bölümü, misyoner okulu gibi bölümler hala ayakta durmaktadır. Kaymaklı Kasabası’nda yer alan Kaymaklı Yer altı Şehri’ni ziyaret edebilirsiniz. Ihlara Vadisi’ne gidebilirsiniz. Bölgenin en güzel doğal oluşumlarından olan Ihlara Vadisi, bugünkü görünümüne yüzyıllar süren bir değişimden sonra kavuşmuştur. Vadi içinde çok sayıda kilise de bulunuyor, ancak birkaç tanesi gezmeye uygun durumda. Ihlara Vadisi’nin ortasında yer alan Belisırma Köyü’nü de gezebilirsiniz. Üç vadinin birleşiminden oluşan Zelve Ören Yeri’ne gidebilirsiniz. Eski Rum evlerinin muhteşem taş işçiliğini gözler önüne serdiği Mustafapaşa’ya gidebilirsiniz. Nevşehir Kalesi, Ortahisar ve Uçhisar Kaleleri’ni görebilirsiniz. Kozaklı Kaplıcaları’na uğrayabilirsiniz. Bunların dışında Nevşehir’de daha pek çok cami, kilise, şapel ve manastır bulunmakta. Buraları ziyaret edebilirsiniz. Nevşehir çarşısını ve sokaklarını gezebilirsiniz. Acıgöl’deki Hitit Kaya Kitabeleri’ni ziyaret edebilirsiniz.

Kapadokya Alışveriş Önerileri

Peri Bacaları Hediyelik Eşyaları

Kapadokya'nın sembolü olan peri bacaları şeklinde yapılmış magnetler, biblolar ve hediyelik eşyalar bölgede sıkça bulunmaktadır. Bu eşyaları alarak Kapadokya'yı hatırlatan bir hatıra edinebilirsiniz.

El İşleri ve Seramik Ürünler

Kapadokya, seramik işçiliğiyle de ünlüdür. Bölgedeki atölye ve dükkanlarda, el yapımı seramik ürünler, vazolar, çanaklar ve süs eşyaları bulabilirsiniz. Yerel sanatçıların eserlerini inceleyerek kendinize veya sevdiklerinize benzersiz bir hediye seçebilirsiniz.

Kilim ve Halılar

Kapadokya bölgesinde, yöresel kilim ve halılar da popüler alışveriş ürünlerindendir. El dokuması halılar, desenleri ve renkleriyle dikkat çeker. Bölgedeki köylerdeki halı atölyelerini ziyaret ederek, geleneksel el işçiliğiyle üretilen halıları inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Şarap ve Üzüm Ürünleri

Kapadokya, bağcılık geleneğine sahip bir bölgedir ve ünlü şaraplarıyla bilinir. Bölgedeki şarap imalathanelerini ziyaret ederek, yerel üretim şarapları tadabilir ve satın alabilirsiniz. Ayrıca, üzüm pekmezi, üzüm kurusu ve diğer üzüm ürünleri de alışveriş listenize ekleyebileceğiniz ürünler arasındadır.

Taş Oymacılığı ve Takılar

Kapadokya'nın tarihi yeraltı şehirleri ve mağaraları, taş oymacılığı geleneğine ilham vermiştir. Bölgedeki dükkanlarda, taş oyma ürünlerden yapılmış takılar, heykeller ve diğer süs eşyalarını bulabilirsiniz. Bu benzersiz eserlerden birini alarak Kapadokya deneyiminizi evinize taşıyabilirsiniz.

Kapadokya Eğlence Önerileri

Sıcak Hava Balonu Turu

Kapadokya'nın muhteşem manzarasını kuşbakışı görmek için sıcak hava balonu turuna katılabilirsiniz. Sabahın erken saatlerinde yapılan bu turlar, peri bacalarıyla dolu vadilerin ve kaya oluşumlarının üstünden geçerek unutulmaz bir deneyim sunar.

Vadilerde Yürüyüş ve Trekking

Kapadokya'nın eşsiz coğrafyasını keşfetmek için vadilerde yürüyüş yapabilir veya trekking turlarına katılabilirsiniz. Göreme, Zelve, İhlara ve Paşabağ vadileri, doğal güzellikleri ve tarihi dokularıyla görülmeye değer yerler arasındadır.

At Safari

Bölgedeki at çiftliklerinden birine giderek at safari turuna katılabilirsiniz. Kapadokya'nın manzaralı rotalarında, tarihi yerleri ve doğal güzellikleri keşfetmek için keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz.

Tarihî Yeraltı Şehirleri

Kapadokya, birbirinden ilginç yeraltı şehirlerine ev sahipliği yapar. Derinkuyu ve Kaymaklı gibi şehirler, tarihi ve mimari açıdan büyüleyicidir. Bu şehirleri ziyaret ederek bölgenin gizemli geçmişine yakından tanık olabilirsiniz.

Kapadokya Tarihçesi

Kapadokya'nın tarihi, M.Ö. 6. yüzyıla kadar uzanır. Bu dönemde bölgeye Hititler, Asurlular, Lidyalılar ve Persler gibi çeşitli antik medeniyetler hükmetmiştir. Kapadokya, stratejik konumu nedeniyle birçok farklı imparatorluğun egemenliği altına girmiştir. M.Ö. 4. yüzyılda Büyük İskender'in Pers İmparatorluğu'nu fethetmesiyle Kapadokya Helenistik döneme girmiştir. Bu dönemde bölge, Helenistik krallıklar ve ardından Roma İmparatorluğu'nun egemenliği altına girmiştir. Roma İmparatorluğu'nun egemenliği altında, Kapadokya önemli bir Hristiyan merkezi haline gelmiştir. İsa'nın havarisi Aziz Pavlus'un da ziyaret ettiği bölgeler arasındadır. Roma döneminde, Kapadokya'nın eşsiz kaya oluşumlarına yeraltı şehirleri ve manastırlar inşa edilmiştir. Roma İmparatorluğu'nun bölünmesiyle Kapadokya, Bizans İmparatorluğu'nun bir parçası olmuştur. Bu dönemde bölge, Hristiyanlık inancının önemli merkezlerinden biri haline gelmiş, birçok manastır ve kilise inşa edilmiştir. 11. yüzyılda Selçuklu Türkleri'nin Anadolu'ya yayılmasıyla Kapadokya, Türk hakimiyeti altına girmiştir. Bu dönemde bölgede Türk-İslam kültürü etkisini göstermiş, yeni yapılar inşa edilmiştir. Kapadokya, 13. yüzyılda Osmanlı İmparatorluğu'nun hakimiyeti altına girmiştir. Osmanlı döneminde, bölgenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı olarak gelişmiştir. Ancak, yer altı şehirleri ve manastırlar gibi tarihi yapılar da korunmuştur.

Kapadokya Neyi ile Ünlü?

Peri Bacaları

Kapadokya'nın en ikonik özelliği olan peri bacaları, yüzyıllar boyunca doğanın rüzgar ve su erozyonuyla şekillendirdiği kaya oluşumlarıdır. Bu benzersiz coğrafi yapılar, bölgeye eşsiz bir görünüm kazandırır ve ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Yeraltı Şehirler

Kapadokya, tarih boyunca çeşitli uygarlıklar tarafından inşa edilen yeraltı şehirleriyle de ünlüdür. Derinkuyu ve Kaymaklı gibi yeraltı şehirleri, insanların istilacılardan korunmak için kullandığı geniş tüneller ve odalardan oluşuyor.

El Sanatları ve Seramik Ürünleri

Kapadokya, geleneksel el sanatları ve seramik ürünleriyle de ünlüdür. Bölgedeki yerel ustalar, yüzyıllardır geleneksel tekniklerle el yapımı seramik ürünler ve el işleri üretmektedir. Bu ürünler genellikle hediyelik eşya olarak da satılıyor.

Sıcak Hava Balonları

Kapadokya'nın eşsiz manzarasını en iyi şekilde görmek için popüler bir aktivite olan sıcak hava balonu turları, bölgeyi ziyaret edenler arasında çok popülerdir. Sabahın erken saatlerinde yapılan bu turlar, peri bacalarının ve vadilerin muhteşem manzarasını kuşbakışı izleme fırsatı sunuyor.

Tarihi ve Kültürel Mirası

Kapadokya, zengin tarihi ve kültürel mirasıyla da ünlüdür. Bölgede birçok antik kilise, manastır ve yeraltı şehri bulunmaktadır. Ayrıca, Kapadokya'nın tarihi ve kültürel mirasını yansıtan çeşitli müzeler de bulunuyor.

Kapadokya Nerede Denize Girilir?

Kapadokya'nın doğrudan denize kıyısı bulunmamaktadır. Kapadokya, iç kesimlerde bulunan bir bölgedir ve Ege veya Akdeniz gibi denizlere uzak bir konumdadır.

Kapadokya Yapılacak En İyi Şeyler

Kapadokya’ya geldiğinizde Yapılacaklar listeniz oldukça kabarık oalcak. Öncelikle Nevşehir merkezde, Ürgüp, Göreme, Avanos, Ortahisar gibi ilçelerde gezmelisiniz.   

Nevşehir Kalesi ve Nevşehir Müzesi’ni ve şehirde bulunan çok sayıda tarihi camiyi ziyaret edebilirsiniz.   

Nevşehir Kalesi dışında bölgede Uçhisar ve Ortahisar Kaleleri de var. Buraları mutlaka gezmelisiniz. Hatta Uçhisar Kalesi’nden bölgenin büyük bir bölümünü seyredebileceğiniz bir noktanda gün batımına tanık olabilirsiniz.   

Kapadokya Bölgesi’nin en önemli yerlerinden olan Ürgüp’e gidebilirsiniz. Ürgüp Müzesi’ni, Hallaç Manastırı’nı ve St. Teodore Kilisesi’ni gezebilirsiniz. Temenni Tepesi’nden bütün Ürgüp’ü seyredebilirsiniz.  

Hacı Bektaşi Veli Türbesi’ni ve Müzesi’ni görebilirsiniz. Avanos’ta vakit geçirebilir, çömlek yapımını izleyebilir hatta siz de çömlek yapmayı deneyebilirsiniz.  

Kapadokya Bölgesi, ülkemizin en önemli bağcılık merkezlerinden biri. Burada yetişen üzümlerden üretilen şaraplar, dünyanın pek çok yerine gönderiliyor. Güzel bir Kapadokya manzarası eşliğinde güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.   

Kapadokya’da Akdeniz’den getirilen limon ve narenciyenin depolandığı mahzenler var, buraları ziyaret edebilirsiniz.  

Kapadokya’da çok sayıda yer altı kenti var. kaymaklı, Derinkuyu gibi yer altı şehirlerini ziyaret edebilirsiniz. Zelve Ören Yeri’ne ve Ihlara Vadisi’ne gidebilirsiniz. burada bulunan çok sayıda kilise ve Belisırma Köyü sizi şaşırtacaktır. Kiliselerin bazılarını ve köyü gezebilirsiniz.   

Göreme’ye gidebilirsiniz. Göreme Açıkhava Müzesi’ni, kayalara oyulmuş şapelleri, kiliseleri, manastırları ve evleri gezebilirsiniz.  Mimarisi ile ilgi çekici olan Tokatlı Kilise’yi ziyaret edebilirsiniz.   

Kapadokya’da pek çok yerde balon turları yapılıyor. Sabahın ilk ışıkları ile Kapadokya’yı ayaklarınız altında seyretmek için bu unutulmaz deneyime katılabilir ve balon turuna çıkabilirsiniz.   

Zamantı Kanyonu’na gidebilir ve burada rafting yapabilirsiniz. Bölgede bulunan yer altı mağaralarında gerçekleştirilen sema gösterilerini izleyebilirsiniz. Gösteri zaten oldukça büyüleyici bir atmosfer yaratırken, bunu bir de mistik atmosferi ile yer altı evlerinde izlediğinizde ömrünüz boyunca unutamayacağınız bir deneyime tanıklık edeceksiniz.

Kapadokya Yeme – İçme Önerileri

Kapadokya mutfağında genel olarak Anadolu mutfağının izleri görülür. Et ürünleri ve hamur işleri ön plandadır. Sebze tüketimi ise genel olarak yöresel yemeklerde yaygındır.   

Nevşehir’e geldiğinizde denemenizi önerdiğimiz yöresel yemekler ise düğü, kesme, sütlü patates, ağpakla, dıvıl, ayva dolması, çanak, sızgıt, Nevşehir pilavı, çömlek kebabı, bulama, aside ve dalaz gibi adıyla da tadıyla da oldukça farklı lezzetler.   

Yöresel yemeklerin dışında farklı aperatifler, fast food ürünleri, ev yemekleri, et ve tavuk çeşitleri, kebap, lahmacun, pide gibi yiyecekleri de bulabilirsiniz Nevşehir’de. Turistik bir kent olduğu için aradığınız farklı pek çok yemeği bulma imkânınız vardır.

Kapadokya'ya kadar gelmişken dillere destan testi kebabını denemeden evinize dönmemelisiniz. Dimrit Restoran bölgedeki en iyi testi kebabı yapan mekânlardan birisi.
Seki Restaurant (Uçhisar) Argos in Cappadocia gibi ödüllü bir otelin ödüllü lezzeti Seki, Kapadokya’nın en seçkin restaurantlarından.
Elai Restaurant (Uçhisar) Elai Restaurant , Kapadokya’nın ilk gurme restoranı ve Türk, Fransız, Orta Doğu mutfağından yeni lezzetler sentezlemiş favori bir mekan.
Köy Evi Restaurant (Göreme) Aile lokantası havasında bir restaurant önereceğiz size. Yöresel testi kebabı yemek istiyorsanız Göreme’de bu şirin lokantayı tercih edebilirsiniz.
Muti Restaurant (Ürgüp) Menüsü Osmanlı ve Türk mutfağının kombinasyonundan oluşuyor.
Ziggy Cafe – Restaurant (Ürgüp) Zeytinyağlılar konusunda bir hayli iddialı olan Ziggy Cafe Restaurant, Turasan Şarap Fabrikası ve meşhur Asmalı Konak’a yok yakın bir konumda.
Old Greek Restaurant (Ürgüp) Bu eski Rum konağında avluda kurulmuş masalarda içinizi ısıtacak bir çorbayı takiben yaprak sarması ve ardından meşhur ev baklavası deneyin. Hem diziyi, Seymen Ağa’yı bir kez daha yad edecek, hem de yediklerinizin lezzetine doyamayacaksınız.

Kapadokya Çocuk Dostu Küçük & Butik Oteller Hangileri? 

Kapadokya çocuk dostu küçük ve butik otel seçenekleri için küçük oteller sitesine göz atabilirsiniz.

Kapadokya Denize Sıfır Konumda Küçük & Butik Oteller Hangileri?

Kapadokya'nın doğrudan denize kıyısı bulunmuyor.

Kapadokya'da Tekerlekli Sandalyeye Uygun Küçük & Butik Oteller Hangileri?

Kapadokya tekerlekli sandalyeye uygun küçük ve butik otel seçenekleri için küçük oteller sitesine göz atabilirsiniz.

Kapadokya'da İleri Yaş Dostu Küçük & Butik Oteller Hangileri?

Kapadokya ileri yaş dostu küçük ve butik otel seçenekleri için küçük oteller sitesine göz atabilirsiniz. 

Kapadokya'da Hayvan Dostu Küçük & Butik Oteller Hangileri

Kapadokya hayvan dostu küçük ve butik otel seçenekleri için küçük oteller sitesine göz atabilirsiniz.

Kapadokya Havuzlu Küçük & Butik Oteller Hangileri?

Kapadokya havuzlu küçük ve butik otel seçenekleri için küçük oteller sitesine göz atabilirsiniz.

Kapadokya'da Her Şey Dahil Küçük & Butik Oteller Hangileri?

Kapadokya her şey dahil küçük ve butik otel seçenekleri için küçük oteller sitesine göz atabilirsiniz.

Kapadokya Otellerinde Erken Rezervasyon Fırsatları 

Kapadokya'daki otellerde erken rezervasyon fırsatları genellikle seyahat siteleri, otellerin kendi web siteleri veya seyahat acentaları aracılığıyla sunuluyor. Her otel farklı politikalar ve koşullar uygulayabilir.

Etiketler: Kapadokya Butik otelleri, Kapadokya mağara otelleri, Kapadokya Otelleri, Kapadokya Kaya Otelleri, Kapadokya Havuzlu oteller, Kapadokya Merkez Otelleri, Kapadokya butik otel tavsiye, Kapadokya en güzel Otelleri, Kapadokya Doğa ile iç içe tatil yerleri, Kapadokya Butik Otel Fiyatları, Kapadokya En iyi butik oteller, Kapadokya Lüks butik oteller, Kapadokya Lüks küçük oteller, Kapadokya şömineli oteller, Kapadokya Jakuzili Butik Oteller, Kapadokya balayı otelleri, Kapadokya tarihi otelleri, Kapadokya ısıtmalı havuzlu oteller

Sıkça Sorulan Sorular

Kapadokya bölgesindeki hangi oteller çiftler için en uygun?
Argos In Cappadocia'da çiftler bütün gün romans yapabilirler.
Kapadokya'da hangi oteller sıra dışı güzel manzaraya sahip?
Taşkonaklar Hotel; yüz metre ötedeki peri bacalarının uçsuz bucaksız zincir manzarası ile mest edici!
Kapadokya'da hangi oteller aileler için en uygun?
Sitemizdeki çoğu otel Kapadokya bölgesine seyahat eden ailelerden harika yorumlar aldı. Listenin tamamına sitemizden bakabilirsiniz. Bkz. Kapadokya Aile Otelleri.
Kapadokya bölgesinde spa hizmeti sunan en iyi oteller hangileri?
Utopia Cave ve Sacred House son derece şık ve konforlu bir şekilde spa hizmetinden yararlanabileceğiniz otellerden.
Kapadokya bölgesinde kalmak için en iyi oteller hangileridir?
Taşkonaklar, Utopia Cave ve Kappadoks bölgenin en kült yerlerinden...
Güvercinlik Vadisi yakınındaki en iyi oteller hangileri?
Wings Hotel, Taşkonaklar Hotel, Millstone Hotel ve Art Residence vadi panaromasına nazır konumdalar. Bahar mevsiminde Güvercinlik Vadisi'ne yapacağınız güzel bir vadi yürüyüşü ile taçlandırabilirsiniz kendinizi.
Kapadokya'da evcil hayvan dostu oteller hangileri?
Millstone ve Karlık Evi Otel evcil hayvan dostu otellerimizden.
Kapadokya Havaalanı'na en yakın oteller hangileri?
Nevşehir Kapadokya Havalimanı arabayla yaklaşık yarım saat sürüyor.
Kapadokya'da şömineli oteller hangileri?
Kappadoks ve Utopia Cave şöminenin keyfine varabileceğiniz konforlu bir otel.
Kapadokya'da en romantik oteller hangileri?
Taşkonaklar Hotel, Phocas Cave ve Lunar Cappadocia romantizmi ciddi surette arayabileceğiniz yerlerden.
Kapadokya'da yetişkin oteller hangileri?
Museum Hotel ve Dream of Cappadocia Otelleri yetişkinlere mutlak sükunet sunuyor.