Hiçbirşey Bulamadık

Listeleniyor...
×
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatıcı Metin

Bozada Yayıncılık Turizm Gıda San. Tic Ltd Şti.
Şirketimizin “Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni” ile ilgili sorularınız için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bize ulaşabilirsiniz:

Kişisel verilerin korunması, Şirketimizin temel politikaları arasında olup, şirketimiz varlığı süresince kişisel verilerin gizliliğine öncelikli önem vermiş, bunu bir çalışma ilkesi olarak benimsemiş ve çalışanlarına da bu ilke doğrultusunda çalışma talimatı vermiştir. Şirketimiz, KVK Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı kabul ve taahhüt etmektedir. Bu sorumluluğumuzun tam bilinciyle ve Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verilerinizi aşağıda izah etmiş olduğumuz şekilde ve resmi mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekte, kaydetmekte, aktarmakta, paylaşmakta ve saklamaktayız.
Bozada Yayıncılık Turizm Gıda San. Tic Ltd Şti. (“Şirket”) olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, ürün ve hizmetlerimizden faydalanan kişiler dahil, Şirketimiz ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”)’na uygun olarak işlenmesine, kaydedilmesine, aktarılmasına, paylaşılmasına ve saklanmasına büyük önem vermekteyiz.

Şirketimiz, işbu “Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni”ni yürürlükteki resmi mevzuatta yapılabilecek değişiklikler çerçevesinde her zaman güncelleme hakkını saklı tutar.

Tel: +90(212) 2366100

E-posta : [email protected]

İletişim: Ahi Evran Cad. Nazmi Akbacı İşhanı no 200 Maslak Sarıyer İstanbul
Aşağıdaki linke tıklayarak formu okuyup bilgi alabilir, formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz.

https://www.dropbox.com/s/q5qocipx69c23iq/Kisisel_Veri_Sahibi_Basvuru_Formu.output.docx?dl=0