Aranıyor...
Sonuç bulunamadı.
Tüm bunların yanı sıra Türkbükü’nde bin bir çeşit taze mevsim balığını tadabilir ve masanızı çeşitli mezelerle süslendirebilirsiniz. Türkbükü balık restoranlarında İran cacığı diye bilinen ve Şam fıstıklı, üzümlü ve Ege’nin türlü acı otlarıyla tatlandırılan, köy süzme yoğurdu kullanılarak yapılan cacığın tadına bakabilirsiniz. İçkinizin yanında meze olarak servis edilen limon suyu, tahin ve kimyon kullanılarak yapılan ve hibeş denilen hafif acılı mezeyi, limon sosu ile yapılan tahinli börülceyi, ekşili gavurdağı salatasını, deniz ürünlerinden yapılan krebi, buharda özel olarak pişirilen balıkları, çipura balığından yapılan balık köftesini, Antep fıstığı kullanılarak yapılan yufkalı ve salça soslu fıstıklı köfteyi, nane likörlü elma tatlısını ve fırın sütlacını mutlaka denemelisiniz.
Bunların dışında zaten Türkbükü otellerinin restoranları da çok sayıda lezzeti sunuyor misafirlerine. Aradığınız her lezzeti misafiri olmasanız bile Türkbükü otellerinin sahil kenarındaki restoranlarında tadabilirsiniz.
Yine eğlence mekânlarında ve barlarda pek çok yerli ve yabancı içkilerin, kokteyllerin tadını deneyebilirsiniz.
Bodrum merkeze giderek ahtapot çorbasının, kırlangıç ve iskorpit balığından yapılan çorbanın tadına bakabilirsiniz. Çökertme kebabı yiyebilirsiniz.
Konaklama için Bodrum Otelleri sayfasını ziyaret ediniz.