Yılın En Uzun Gecesi, En Eğlencelisi

İstanbul’da yılın en uzun gecesi koşarak veya bisikletlerin üstünde tam bir maceraya dönüşüyor. ‘Longest Night – Run or Ride’, bu yıl tam bir festival havasında gerçekleşecek. Işıklı, fosforlu neyiniz varsa giyin, takın ve geceyi gündüze çevirenlerin arasına karışın!

Spor sevenler, sporsuz hayat boş diyenler belki de eğlenmeyi en iyi bilenler. Bu kendilerine özgü insan grubu, kendileri gibi olmayanların bazen anlam veremediği bir şekilde soğuğu sıcağa, karanlığı aydınlığa çevirecek süper güçlere sahip olabiliyor. Bahsi geçen bu ‘spor insanlarının’ son dört yıldır en sevdiği aktivitelerden biri ise İstanbul’un Taşdelen ormanlarında gerçekleşen Longest Night – Run or Ride etkinliği. 

Gece başladığında, koşu veya bisiklet olmak üzere iki farklı dalda yarışların ‘start’ı veriliyor. Yarışlara katılanlar sadece iddialı spor severler değil. 5 farklı kategoride, farklı zorluk derecelerinde herkes için heyecanı tatmak mümkün. Görünen o ki bu bulaşıcı bir heves ve yıllarla beraber katılımcı sayısı içine daha önce sporla hiç ilgilenmemiş olanları bile katarak büyük kalabalıklara ulaştı. Elbette ne kadar çok insan, o kadar çok eğlence. Organizayonu düzenleyen Uzunetap ve SET Adventures limitleri zorlamak konusunda zaten yayılmış şöhretlerini desteklercesine, bu yıl eğlencenin sınırlarını da zorlamak için hazırlanmış. 

En uzun karanlığa sporla meydan okuyan Longest Night – Run or Ride, bu sene hiç olmadığı kadar renkli, ışıklı, fosforlu, müzikli, sambalı, rumbalı. Geceye hazırlıklar gündüzden başlıyor ve yarışma alanında performanslar, atölyeler ve sürprizler hem yarışçıları hem destekçilerini geceye ısıtıyor. Belki de yılın en uzun gecesini nasıl geçirirseniz bütün geceleriniz öyle geçer. Spor, sağlık, eğlence dolu bir yıl için detayları şuradan inceleyebilirsiniz: 

www.uzunetap.com