Türkiye'nin En Güzel Havuzlu Butik ve Küçük Otelleri

Bütün kış yeterince gezdim, tozdum yaz tatilinde de otelimden çıkmak istemiyorum diyorsanız; havuzum da, şezlongum da yanımda olsun, odamdan çıkayım havuza gireyim isteğindeyseniz otel seçiminden önce havuz seçimine özen göstermeniz gerekiyor. Havuz deyince de akla ilk gelen tabii ki hijyen oluyor. Görsellik ise diğer sırada. İnsan zekâsının en yaratıcı tasarımları sonucu yapılan havuzlar gerçekten de görülmeye değer.

Siz de havuz tutkunu bir tatilciyseniz en güzel havuzlu butik otelleri derlediğimiz yazımız hoşunuza gidecektir. Odanızdan çıktığınız anda ayağınıza serilen masmavi bir havuz ya da pencerenizi açtığınız anda sizi bekleyen serin sular çok da güzel olmaz mıydı? Havuz başında içkinizi yudumlarken, güneş teninize işlerken ya da kitabınızın en heyecanlı yerini okurken yaşayacağınız keyif de cabası. Temizliği ve görselliği ile aklınızda yer edecek en güzel havuzlu otellerimize gelin birlikte göz atalım.

1- 4reasons hotel+bistro – Bodrum Yalıkavak

Yalıkavak, Bodrum’da, Küçük, Romantik, Sakin bir Otel: 4reasons hotel+bistro

Bodrum yarımadasının en iyi küçük otellerinden biri olarak kabul edilen ve servis kalitesi ile tanınan 4reasons hotel+bistro, Yalıkavak tepelerinden Ege denizinin mavisini seyreden konumuyla misafirlerine keyifli tatiller sunuyor.
Telefon: +90 252 385 32 12 www.kucukoteller.com.tr/4reasons-hotel


2- Alaçatı Hay Hotel

Hacı Memiş caddesinin bir paralelinde yer alan Hay Otel’e, cephesi dar sayılabilecek lobisinden girip arka avluya bağlanınca muhteşem bir bahçe havuz kombinasyonu ile karşılaşıyorsunuz.
www.kucukoteller.com.tr/hay-hotel-alacati


3- Anemos Hotel - Gökçeada

Adanın trip-advisor tarafından tavsiye edilen tek oteli Anemos, Türkiye’nin geç keşfedilen sırrı Gökçeada’nın liman kasabası Kaleköy’ün, Bizans Kalesi’ne çıkan yolunda sizi kucaklıyor.
Telefon: +90 286 887 37 29 www.kucukoteller.com.tr/anemos-otel


4- Beyaz Yunus Hotel – Ölüdeniz

14 kişiyi ağırlayan, 7 odalı ve yüzme havuzlu küçük bir otel.
Telefon: +90 (530) 601 23 25 www.kucukoteller.com.tr/beyaz-yunus-oludeniz


5- Casa Lavanda Otel – Şile İstanbul

Doğayla baş başa, sakin, huzurlu, kaliteli ve yalın bir dinlence... İstanbul’dan yalnızca 45 dakikada ulaşılabilen, Şile’ye bağlı Ulupelit Köyü’ndeki Casa Lavanda Boutique Hotel, 18 bin metrekare yeşil alanı, en ince detayları düşünülmüş 14 odası ve spa’sı ile hizmet veriyor.
Telefon: +90 216 736 56 41 www.kucukoteller.com.tr/lavanda-otel


6- Club Sun Village – Adrasan

Club Sun Village, Akdeniz’in şirin bakir koyu Adrasan’da mavi ve yeşili kucaklayan, orman içinde panoramik deniz ve koy manzaralı bir otel.
Telefon: +90 242 883 1480 www.kucukoteller.com.tr/club-sun-village


7- Dionysos Hotel, Kumlubük Marmaris

Bozburun yarımadasının güneydoğu kıyısında, dağların tepesinde, Kumlubük koyunun manzarasına tamamen hakim bir konumda, köy tarzında kurulumuş olan Dionysos Hotel, her biri deniz manzaralı olan 43 üniteden oluşuyor.
Telefon: +90 252 476 79 57 www.kucukoteller.com.tr/dionysos-hotel


8- Fidanka Hotel Evleri – Kalkan

Bulgarca dişi fidan anlamına gelen Fidanka, senelerce İstanbul, Bursa ve Anadolu’nun dört bir yanından toplanmış pek çok antikayla daha yapılmadan ekilen ve büyütülen bin bir çiçek, sayısız resim ve mozaikle, sahiplerinin çocukluklarından kalma oyuncaklar da dâhil olmak üzere pek çok eşyayla yaşam bulan bir otel.
Telefon: +90 (242) 844 1245 www.kucukoteller.com.tr/fidanka-evleri


9- Loca Hotel - Selimiye
Türkiye’nin yaşanılacak köyleri arasında listelenen Selimiye ve Selimiye’yi Loca’dan izleyebileceğiniz bir aile işletmesi, Loca Hotel. Sabahları güne kuşların sesleriyle eşsiz Selimiye manzarasında uyanıp, ardından içerisinde kendi yetiştirdikleri ürünlerin, çeşit çeşit evreçellerinin ve yörelerinden özel olarak getirilen doğal ürünlerin bulunduğu kahvaltıyla devam edebilirsiniz.
Telefon: +90 252 446 4197 https://www.kucukoteller.com.tr/loca-otel



10- Lissiya Hotel – Ölüdeniz

Bir tepenin eteklerinde yer alan Lissiya Hotel'de açık yüzme havuzu ve güneşlenme terası mevcut. Otelin klimalı odaları, Kabak Körfezi'nin ve çevredeki dağların büyüleyici manzarasına sahip.
Telefon: +90 533 372 83 83 www.kucukoteller.com.tr/lissiya-hotel


11- Lukka Hotel - Kaş

Zevkli mimarisi, sarayları andıran dekorasyonu, etrafını çevreleyen rengârenk bahçeleri ile size bambaşka bir dünyada olduğunuzu hissettiriyor. Lukka Exclusive Hotel, uçsuz bucaksız bir maviyi kucaklayan yarımadada, oteller bölgesinde bulunan ve denize sıfır konumda bir otel.
Telefon: +90 242 836 1420 www.kucukoteller.com.tr/lukka-otel


12- Miamai Hotel – Bozburun

Yeşilin ve mavinin muhteşem karışımı, Miamai... Miamai Otel’in terasından görebileceğiniz Bozburun’un masmavi suları eşliğinde Ege’nin harika tatlarını keşfedin..
Telefon: 0252 456 27 75 www.kucukoteller.com.tr/miamai-hotel



13- Museum Hotel – Kapadokya

Binlerce yıllık Kapadokya tarihini her bir köşesinde hissedebileceğiniz muhteşem konumu, alışılmışın dışındaki “Müze” konsepti, birbirinden tamamen farklı ve paha biçilmez antikalarla dekore edilmiş 30 çok özel kaya ve geleneksel taş odası, nefes kesici manzarası ve roman tarzı havuzu sizi adeta büyülüyor.
Telefon 1 : +90(384) 219 2220 www.kucukoteller.com.tr/museum-hotel


14- Oyster Residence - Ölüdeniz

Deniz kenarında olmasına rağmen sahiplerinin küçük ama şirin bir havuz yapmayı da ihmal etmediği, her odanın değişik tarzlarda cesur bir yaratıcılık ile döşendiği şık mekanda, binaların dışındaki ve içindeki detaylar, zeytin ağaçları ile gölgelenmiş bahçesi Akdeniz ve 19.yy yöre mimarisinin özellik ve sıcaklığını yansıtıyor.
Telefon: +90 252 617 07 65 www.kucukoteller.com.tr/oyster-residence


15- Ölüdeniz Loft, Ölüdeniz

Tüm odaları deniz manzaralı; Orman manzarası da cabası diyebileceğimiz, muhteşem bir sonsuzluk havuzu ve manzarasına sahip balayı oteli.
Telefon: +90 532 327 09 12 www.kucukoteller.com.tr/oludeniz-loft


Diğer En Güzel Havuzlu Oteller önerilerimiz için tıklayın: www.kucukoteller.com.tr/en-guzel-havuzlu-oteller-tag.html