Çocuklarla Gidilebilecek En İyi 8 Küçük ve Butik Otel Önerisi

Okullar ara tatillerde, sömestr'de ve yaz tatili dönemi kapandığında sizin de tatil vaktiniz geldi demektir. Tüm yıl beklenen dağ, deniz, kum, güneş, tatil ve yan gelip yatma zamanı. Çocuklarınızla beraber hem sizin hem onların hak ettiği tatili, konforu ve keyfi kaliteli hizmet anlayışı ile size sunacak en iyi 8 küçük oteli beğeninize sunuyoruz.

1- Golden Key Hisarönü - Hisarönü Marmaris
https://www.kucukoteller.com.tr/golden-key-hisaronu-otel

Golden Key Hisarönü size dünyanın en iyi kumsallarından birini sunuyor. Marmaris'e 20 km uzakıkta kırmızı kumlu plajı, uzun sahil şeridi, maviliği ve temizliğiyle ünlü denizi ile Hisarönü’nün en güzel koyunda yer alıyor. Büyükler ve çocuklar için iki ayrı yüzme havuzunu çevreleyen 6 villa sarmaşıkların arkasında dağın yamacına geniş çim alanlarını ve palmiyeleriyle gizliyor. Doğal ortamda konforlu tatil ve çeşitli doğa sporları imkanlarını da size sunuyor.

Image


2- Club Sun Village - Adrasan, Antalya
https://www.kucukoteller.com.tr/club-sun-village
Akdeniz’in şirin bakir koyu Adrasan’da mavi ve yeşili kucaklayan, orman içinde panoramik deniz ve koy manzaralı bir otel. Konaklamanızın en güzel yanı ise hangi odayı seçerseniz seçin deniz ve orman manzaralı balkonlarınızın olması. Akdeniz’in tadını çıkarmak istediğinizde kendinizi uzaklara götürmenize hiç gerek yok, otelin kendine ait çok hoş bir plajı, etrafında açık hava jakuzileri ve yüzme havuzu mevcut.

Image


3- Villa Fe Çatalca - İstanbul
https://www.kucukoteller.com.tr/villa-fe-catalca
Aslında buraya televizyonlardan aşinasınız, tabi azcık da olsa televizyon izliyorsanız.  Aşk-ı Memnu, Sıla, Emir'in Yolu, Kurt Seyit & Şura, Karadayı gibi birçok diziye bu şık villa, ev sahipliği yapmış. Yemyeşil bir alan içerisinde 22 odalı cool bir villa ( İngilizce bir kelime kullandık ama tam da böyle bir yer.) Ahşabı doğaya öyle güzel yakıştırmışlar ki görseniz nasıl huzurlu bir yer.. Özellikle birkaç günlüğüne şehirden kaçıp inzivaya çekilmek isteyen Marmaralıların derdine birebir deva. Yogacılar da buraya bayılıyor, sıklıkla gruplar gelip burada etkinliklerini gerçekleştiriyor.

Image


4- Çayır Çimen Tatil Evleri - Sapanca
https://www.kucukoteller.com.tr/cayir-cimen-tatil-evleri
Gelin rotamızı Sapanca’ya çevirelim...Daha çok Marmara' nın ilgisini çekiyor gibi olsa da Türkiye' nin dört bir yanından gelen konukları olan huzur dolu bir yer Sapanca.. Bu yazı ile size bahsedeceğimiz yer, @cayircimenevleriOtelin konaklama üniteleri iki tip villadan oluşuyor. Tek katlı vilları ve Dubleks Villaları bulunuyor.. Villaların içinde mutfak olması artı.. Dekorasyon sade şık.. Evlerin içi geniş, ferah. İki günden fazla kalmak isterseniz ortam müsait, rahat edersiniz yani.. Temizlik de yerli yerinde. Villaların kendilerine has bahçeleri var. Bahar ve yaz aylarında barbekü de yaparsınız.:)

Image


5- Askania Otel - İznik Gölü
https://www.kucukoteller.com.tr/iznik-askania-otel
İznik Gölünün kuzeyinde, gölün en temiz koyunun olduğu yerde bulunan otelin, karavandan bungolova birbirinden farklı tiplerde toplam 32 konaklama birimi bulunuyor.Burada hayat, oldukça doğal. İster balığınızı kendiniz tutun ister günlük taze tutulmuş balıkların istediğiniz gibi pişirilmesini isteyin.Çiftliğinde yetişen kuzu, keçi, horoz, tavuk, tavşan, sincap, ördek, kuş gibi hayvanlarla çocuklarınız eğlenceli vakit geçirebilir, onları sevebilir ve besleyebilir. Ayrıca buradan gelen taze yumurtalarla organik bir kahvaltı edebilirsiniz.8.000 m2 lik bir alana yayılan otelin içinde organik sebze ve meyveleri dalından koparıp tadabilir, otelden ayrılırken de dilerseniz satın alabilirsiniz. Ayrıca zeytinyağları çok iyi, giderken sevdiklerinize ve kendinize alabilirsiniz.Bahçesindeki hamaklar da çok keyifli. Alın elinize kitabınızı yatın okuyun oh, isterseniz gözler de dinlenebilir tabi :) Çimlere yayılmak da serbest.Şehir hayatının robotik ve yapay halinden uzaklaşıp dinlenmeniz için çok ideal, doğal bir yer. Mutlaka buraya yeniden gelmek isteyecekseniz.

Image


6- Casa Elia Karaincir Plajı - Datça
https://www.kucukoteller.com.tr/casa-elia
Datça Karaincir koyunda yer alan Casa Elia; benzer tesislerden farklı olarak yaklaşık 7 dönüm arazi üzerinde, tamamı çok uzun yıllar önce kendilerinin diktiği çam ve zeytin ağaçları içerisinde yer alıyor. Ayrıca otelin kendi tarlası ve kahvaltılık yumurtalarını temin ettiği kümesi de bulunuyor. Sevimli bir aile işletmesi olan Casa Elia, sahile 150 metre mesafede yer alıyor.Misafirlerinin konforu için modern ve yalın hatlarda tasarlanmış 29 m2'lik 24 odanın tamamı yemyeşil bahçe manzarasına, üst odalar balkon alt kat bahçe odaları ise terasa sahip.Casa Elia'da güne çam kokusu ve kuş sesleriyle uyanabilir, yemyeşil bir bahçede, asırlık zeytin ağaçlarının gölgesinde, yöresel ve ev yapımı ürünlerle hazırlanmış kahvaltıyla adeta konaklama deneyiminizi şölene dönüştürebilirsiniz.
Not: Bu tertemiz ve yepyeni otelde bir de açık yüzme havuzu bulunuyor. Ayrıca çocuklara da uygun geniş bahçesi çok büyük avantaj sağlıyor.

Image


7- Hoyran Wedre Köy Evleri - Demre Antalya
https://www.kucukoteller.com.tr/hoyran-wedre
Hoyran Wedre, Toros Dağları’nın koynunda, Kekova’dan başlayarak Gelidonya Burnu’na kadar ufuk çizgisinin 180 derece izlendiği, vakur Hoyran Köyü’nde, ‘2011 ve 2012 TripAdvisor Certificate of Excellence ve 2012 ve 2013 Tripadvisor Travellers’ Choice™” ödüllü, sempatik ve otantik köy evlerinden oluşan, doğa dostu bir otel. Günün horoz ve kuş sesleriyle başladığı  yaşamı sabah ve akşam otlatmaya götürülen keçi ve koyun sürüleri renklendiriyor. Konuklarına sıcak Akdeniz günlerinde “tembellik hakkı” sunmak için, “yöreye uygun olsun” diyerek, havuzlarını yöredeki hayvanların su içmeleri için yapılan ve adına “Aşırı” denilen göletlerden esinlenerek tasarlamışlar. Büyükşehir yorgunları için biçilmiş kaftan olan Hoyran Wedre’de mutfakta kullanılan tüm ürünler Hoyran ve çevre köylerden elde ediliyor.

Image


8- Yenice Vadi Doğal Yaşam Köyü, Menteşe Gökova Muğla
https://www.kucukoteller.com.tr/yenice-vadi-dogal-yasam-koyu
Muğla’nın o güzelim bayırlarının o güzelim hakiki köylerinin kıvrımlı toprak yolları aşılarak varılıyor Yenice Vadi’ye. Perspektifiniz; serin atmosferi ile vadinin o puslu havası ve ufukta yeşilin ton sür ton hali… Maki, çamlık, zeytinlik ve tarifsiz bir sükunet. Oldukça mest edici! İnsanın içini ısıtan bütün detaylar el işçiliği ile işlenmiş. Arazinin bir ucunda dünya güzeli gerçek bir ağaç ev var. Diğer ucunda kütüklerden yapılmış kulübe tarzında bir zeytin ev var. Bir uçtan taa öbür uca dememizin sebebi; alandaki ağaçların dizilimine göre konumlanmış her şey çünkü:) Taş evlerinde şömine ve doğal taş jakuziler bulunuyor. Yüzülebilir göletin çevresinde iyi bir kitapla kıvrılıp uzanacak bir sürü yer var. Aslında topu topu 10 birimi olan bir tesis.Eski zaman esnaflarının nostaljik dükkanları da ortamın dokusunu derinleştiriyor. Berber, terzi, ayakkabı ustası, el dokuma kanaviçeler...Artizan üreticiler...İhtiyacınız olan her şey burada mevcut. Kent yaşamından elde ettiğiniz alışkanlıklarınızı bırakıp gelmenizde fayda var. Dünyadan kopuk birkaç gün veyahut birkaç ay geçirmek için banko bir yer!Yer: Ula'ya bağlı Yenice Köyü, Gökova.

Image