Türkiye'nin En Minik Küçük Otelleri

Genellikle aile işletmesi olarak hizmet sunan minik oteller, konuklarını oldukça sıcak ve samimi bir şekilde ağırladıkları herkesçe bilinir. Dolayısıyla birçoğunun devamlı müdavimleri vardır. Her sene kapısını çalarlar bu dost evinin.

Çoğumuz yazın kaldığımız otelin adını bile hatırlamazken, minik otellerin müdavimlerine o oteli bir kez ziyaret etmek yeter. Yaz veya kış tatilini geçirdiğiniz tesisin işletmecisi artık sizin en yakın arkadaşınız olmuştur bile. Akşamları masanızda deniz veya dağ manzarasına karşı keyif yaparken dertleştiğiniz, gündüz plajda veya terasında tavla oynadığınız arkadaşınızdır otelin sahibi artık. O kadar kalıcı dostluklar kurulur ki bir bakmışsınız yeni yıl kartı yolladığınız en yakın arkadaş listenizin başındaki isim tatili geçirdiğiniz minik otelin sahibi oluvermiş.

Bu samimi ortamı bir kez bile deneyimleyenler bilir ki unutulmaz yaz tatilleri listemizin başında minik otellerde geçirdiğimiz tatiller yer alır. Biz de bu sıcak listeye belki yenilerini ekleriz umuduyla ülkemizin en özel minik ve küçük otellerini bir seçki ile hazırladık.

1.    2 Rooms Hotel, Urla


2.    Ağva Beyaz Ev, Ağva


3.    Begonvilla Datça


4.    Begonvilla Evleri, Cunda Adası


5.    Beta Home Göl Evi, Sapanca


6.    Biber Evi Otel, Assos


7.    Castle Inn Cappadocia, Kapadokya


8.    Club Rena, Marmaris


9.    Gizemli Konak, Ayvalık


10.    Hanımeli Konağı, Sakarya


11.    L'Olivier Hotel, Çeşme


12.    Kuşlu Konak, Bozcaada


13.    Kibala Hotel, Çıralı


14.    Kekik Otel Selimiye, Marmaris


15.    Kamarca House, Dalyan


16.    Olympos Mountain Lodge, Kemer


17.    Nar Adaevi, Bozcaada


18.    Minyon Hotel, Antalya Kaleiçi


19.    Seyir Otel, İznik Gölü


20.    Saklı Konak, Karaburun